Voeg een bericht toe
 

Captcha Afbeelding


Wander en Alie
Wij vinden het ieder jaar weer indrukwekkend, zo mooi om je geliefden zo te kunnen herdenken. Onze complimenten voor het fijne programma dat jullie weer neergezet hebben. De begraafplaats verlaten achter de doedelzakspeler aan vinden wij ook heel respectvol, jammer dat er achter ons 2 dames liepen die het erg druk hadden met kletsen en lachen. Geen respect voor het samen zijn en geliefden herdenken.

maandag 31 oktober 2016
alom gedenken 2016

wij hebben een ontroerende avond gehad die prima verzorgt was door alle vrijwilligers. Het voelde apart om daar te lopen,de reden is voor ons nog altijd onbegrijpelijk maar helaas waar. Onze dank is groot dat jullie deze avond zo vol muziek en dans hebben verzorgt, het was een emotionele avond zo dicht bij onze geliefden. 

Klary Grofsmid

 


maandag 31 oktober 2016
alom gedenken 2016

We zijn vanavond geweest en we vonden het prachtig. Ook hebben we de gedichten gehoord en dat heeft ons heel veel goed gedaan, heel erg bedankt hiervoor!!

 Vriendelijke groet,

 Anita Leemberg


maandag 31 oktober 2016
alom gedenken 2016

Ik heb het gisteren gehoord en het was mooi om te horen zoals het werd voorgelezen.
Voor mij was het ook waardevol om te horen hoe het klinkt als iemand mijn gedicht voordraagt.
Daarnaast staat het thema niet op de tweede plaats, maar bij deze bedankt voor het voordragen.
Ik was sowieso onder de indruk door de gehele inkleding van het alom gedenken. Complimenten.

met vriendelijke groet

Luuk Ploeg

 

 


maandag 31 oktober 2016
Nelly Schokker

Ook dit jaar hebben we alom gedenken bezocht om onze zoon die in 2013 is overleden te gedenken. Onze kleinzoon was ook mee en we hadden niet zo uitgebreid de tijd als we wel hadden willen hebben. We hebben toen een gedicht horen voordragen in het pad rechts van het columbarium wat ons erg aansprak. Graag zou ik van u willen weten van wie dit is of waar ik het zou kunnen vinden. Het was een mooie avond alleen jammer dat op het programma stond dat bepaalde dingen om 19.00 uur begonnen en die dus al om 18.45 waren geweest. We hebben hierdoor de dans gemist di we graag hadden willen zien omdat er een kind van een vriendin aan mee deed. Verder alle lof.


maandag 09 november 2015
 
Alom Gedenken

Nadere informatie

Stuur een e-mail naar
info@alom-gedenken.nl

Contactpersonen

Petra de Kruijf 0592-325349
Edith Potjer 0592-340354

Begraafplaats “de Boskamp” te Assen

Het Alom Gedenken vindt ieder jaar plaats op de laatste zondag van oktober